TalkDrums Percussie Workshop

Ritme voor bedrijfsuitjes, trainingen en heidagen

Inhoud en werking
De TalkDrums Percussieworkshop en de 'Rhythm&Fun'-variant zijn uitermate effectieve teamactiviteiten en zeer geschikt om de alledaagse kantoordynamiek in een korte tijd te doorbreken.

Basis idee is om in een prettige, luchtige atmosfeer groepscohesie te creeren en ontwikkelen aan de hand van muzikale opdrachten en samenspel. Men is fysiek actief en de bestaande verhoudingen worden eens goed opgeschud.

Ritme is de taal, de Afro-Braziliaanse instrumenten zijn onze tools. Van de kleine, felle tamborim tot de grote, dreunende bastrommel -’surdo’ genaamd- en van de djembe tot de dundun. Ieder instrument, iedere speler heeft een eigen ritme en functie in het geheel.

Men leert het gekozen instrument te bespelen, maar vooral naar elkaar te luisteren, ondersteunende en solistische bijdragen van elkaar te onderscheiden en collectieve doelen na te streven. Gaandeweg wordt een ieder duidelijk dat musiceren en samenwerken bijzonder veel overeenkomsten hebben.

Meest opvallend tijdens al onze sessies is hoe intensiteit en ontspanning samengaan en resulteren in een optimale gezamenlijke belevenis.


Mogelijkheden

>Groepsgrootte flexibel, van 10 tot 1000 personen.

>Wordt in overleg op de gelegenheid afgestemd.

>De Rhythm&Fun Percussie Workshop is onze budgetvariant waarin de focus ligt op plezier en ontspanning. Maximale duur: 60 minuten.

>De TalkDrums Percussie Workshop is een inhoudelijk sterke teamsessie en zeer flexibel met een duur van 75-90 minuten tot 1 dagdeel. Een op maat gemaakt programma verspreid over meerdere dagdelen is ook mogelijk.

>We hebben zeer goede ervaringen met programma's waarin inhoud en muzikale opdrachten gecombineerd worden.

>Kan overal georganiseerd worden, binnen en buiten. TalkDrums heeft eigen studios in Amsterdam en onderhoudt contact met diverse bijzondere lokaties in en buiten Nederland.

Contact us

 


teambuilding

Reacties

"Ontzettend bedankt nog voor de workshop afgelopen zaterdag! Het was werkelijk een schot in de roos en iedereen was waanzinnig enthousiast nadien. En ook mijn complimenten aan jou als trainer, je maakte dat iedereen in de ban was."
Hiv Vereniging Nederland

"…We kunnen de conclusie trekken dat deze Summit, van meer dan 2 dagen, zonder jullie bijdrage lang niet zo succesvol zou zijn geweest. … het was een plezier om met jullie samen te werken. Graag tot een volgende keer!"
Philips Consumer Electronics


Originele hoogwaardige instrumentjes als weggevertje, souvenir of relatiegeschenk!