Van Percussieworkshop tot complete teamtrainingen

De Percussieworkshop is inmiddels een niet meer weg te denken activiteit tijdens allerlei gelegenheden. Maar deze ideale groepsactiviteit smaakte al langer naar meer! Wij bieden daarom inmiddels een compleet scala van originele, effectieve programma's rond samen musiceren en samenwerken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een impactvolle Zangworkshop of ons nieuwe complete teamontwikkelingsprogramma Rhythm, Colour & Flow.

Meest opvallend tijdens al onze sessies is hoe intensiteit en ontspanning samengaan en resulteren in een optimale gezamenlijke belevenis. Zo wordt de dynamiek van de groep positief beinvloed.

Contact us


Klanten Reacties

"Ontzettend bedankt nog voor de workshop afgelopen zaterdag! Het was werkelijk een schot in de roos en iedereen was waanzinnig enthousiast nadien. En ook mijn complimenten aan jou als trainer, je maakte dat iedereen in de ban was."
Hiv Vereniging Nederland

"…We kunnen de conclusie trekken dat deze Summit, van meer dan 2 dagen, zonder jullie bijdrage lang niet zo succesvol zou zijn geweest. … het was een plezier om met je samen te werken. Graag tot een volgende keer!"
Philips Consumer Electronics