• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Teambuilding activiteiten Utrecht

Tamboerijns, Djembe's en Conga's - percussie voor uw team

In de regio Utrecht verzorgt TalkDrums al jaren met veel enthousiasme percussie workshops en performances voor bedrijven en organisaties. 

TalkDrums verzorgt interactieve sessies waarbij het team samen leert een instrument te bespelen, naar elkaar te luisteren en hun eigen bijdrage af te stemmen op de rest van de groep. Ook verzorgt TalkDrums percussieshows voor bedrijsevenementen of bedrijfsfeesten of ter promotie van uw dienst of product.

In de regio Utrecht heeft TalkDrums voor verschillende organisaties workshops verzorgd. Denk hierbij aan CapGemini, Dierenpark Amersfoort en Lievegoed Antroposofische Zorg. 

Teambuilding & Learning – Interactieve Sessies

De interactieve sessies van Talkdrums zijn te verdelen in percussie workshops, vocal workshops en rhythm energizers. Percussieworkshops en vocal workshops variëren qua tijdsduur van 45 minuten tot een dagdeel. Een rhythm energizer is een korte energieke sessie die kan worden ingezet tijdens een intensieve bijeenkomst, trainingsweekend of congres. De interactieve sessies van Talkdrums kunnen geheel worden afgestemd op uw wens qua inhoud, lengte en werkwijze. 

Performances

Talkdrums performances kunnen ingezet worden als promotie van dienst  of product of voor bedrijfsfeesten of evenementen. De performances worden gerealiseerd door twee unieke formaties: The DrumPeople en Sambaca Show.


Referenties regio Utrecht

Een selectie uit ons recente klantenbestand:
Regio Utrecht
NS, Capgemini, Vilans, ProRail, ISS, Sara Lee, Dierenpark Amersfoort