Bijzondere trainingen op maat

Rhythm, Colour & Flow Program
Ons nieuwe out-of-the-box concept voor een volwaardige Teamtraining. Franc auf dem Brinke begeleid uw team naar betere individuele en gezamenlijke prestaties in een effectief programma dat voor u op maat gesneden kan worden. We maken gebruik van de impact van ritme en percussie, de psychologische inzichten van het kleurrijke Spiral Dynamics en de voordelen van een productieve teamflow. Een effectief en creatief leertraject voor mensen en teams die willen groeien naar optimale samenwerking. Download pdf. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Intelligent trainen met gevoel

We bieden een nuttige reeks themaprogramma's t.b.v. persoonlijke- en organisatie-ontwikkeling. U moet hierbij denken aan (persoonlijk) leiderschap, veranderen en professioneel intercultureel en internationaal communiceren. Maar ook aan Global team problematiek bijvoorbeeld. In deze programma's combineren we muzikale (metaforische) modules met directe leermodules. 

Maak gebruik van onze bijzondere werkvormen! Leren in combinatie met musiceren is uitdagend, verfrissend en zeer nuttig. Het legt een direct verband tussen denken en voelen, tussen IQ en EQ.

Een trainingsprogramma wordt in nauw overleg met de client op maat gemaakt.


Mogelijkheden

>Groepsgrootte van 5 tot 75 personen.

>Wordt in overleg op thematiek en doelstellingen afgestemd.

>Werkwijze, programmalengte en -indeling zijn naar wens te boetseren tot het perfecte trainingsprogramma. Van 1 dagdeel tot bijvoorbeeld een drie-daagse sessie.

>Dit programma kan op iedere professionele (vergader-)lokatie in Nederland uitgevoerd worden. DIA onderhoudt contact met diverse bijzondere en geschikte lokaties in en buiten Nederland. We bemiddelen graag voor u!

Contact us

 

 


Stel hier uw vraag over onze teambuilding activiteiten

* verplichte velden

Percussie workshop

Rhythm for people in organizations


An energyboost for demanding sessions


Originele hoogwaardige instrumentjes als souvenir of relatiegeschenk!