• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Teambuilding activiteiten Nijmegen

Teamontwikkeling door middel van percussie - interactieve sessies voor uw team

TalkDrums geeft al jaren met veel enthousiasme interactieve workshops en percussie performances: ook in de regio Nijmegen, waar TalkDrums bijvoorbeeld eerder workshops heeft verzorgd voor de Radboud Universiteit.

TalkDrums biedt drie verschillende interactieve sessies aan: de vocal workshop, de percussie workshop en de rhythm energizer. Ook biedt TalkDrums percussie performances aan.

Teambuilding & Learning – Interactieve Sessies

De interactieve sessies van TalkDrums kunnen geheel worden aangepast aan uw wensen qua inhoud, lengte en werkwijze. De vocal workshop en de percussieworkshop verschillen in tijdsduur van 45 minuten tot een dagdeel. De rhythm energizer is een korte, energieke sessie die bijvoorbeeld kan worden ingezet tijdens intensieve bijeenkomsten en congressen.

Performances

TalkDrums performances kunnen ingezet worden als promotie van dienst  of product of voor bedrijfsfeesten of evenementen. De performances worden gerealiseerd door twee unieke formaties: The DrumPeople en Sambaca Show.


Lokaties
TalkDrums heeft goede ervaringen met diverse lokaties in de omgeving van Nijmegen, zoals Golden Tulip Val Monte te Berg en Dal
 en Huize Heyendael in Nijmegen.Referenties

"Je percussie trainingen zijn goed gevallen bij de deelnemers. Er wordt gesproken van leerzaam, apart, leuk, ontspannend, boeiend en voor herhaling vatbaar."

Rijksuniversiteit Nijmegen