• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Teambuilding activiteiten Limburg

Ontdek het ritme van uw team - interactieve workshops voor uw organisatie

TalkDrums geeft al sinds 1995 workshops op het gebied van percussie door het hele land – zo ook in regio Limburg.

Het aanbod van TalkDrums bestaat uit interactieve sessies en performances die u kunt inzetten voor bedrijfsevenementen of als teambuildingactiviteit.

TalkDrums heeft in Limburg op verschillende inspirerende locaties workshops gegeven zoals het Bilderberg Kasteel Vaalsbroek te Vaals, Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch, Limburgs Museum te Venlo, Scelta Institute te Venlo, Sandton Château De Raay te Baarlo en Hoeve de Middelt te Kessel.

Teambuilding & Learning – Interactieve Sessies

Op dit moment biedt TalkDrums twee workshops aan – de percussieworkshop en de vocal workshop. De workshops variëren in tijdsduur van 45 minuten tot een dagdeel en kunnen geheel op uw wensen worden aangepast. Een andere interactieve sessie is de rhythm energizer, wat een korte oppeppende sessie is voor intensieve bijeenkomsten en congressen.

Performances

Talkdrums performances kunnen ingezet worden als promotie van dienst  of product of voor bedrijfsfeesten of evenementen. De performances worden gerealiseerd door twee unieke formaties: The DrumPeople en Sambaca Show.


Referenties

"We waarderen je persoonlijke aanpak zeer, Franc. En dank voor een fantastische performance en workshop."

Koninklijke Mosa bv, Maastricht

"Een tegenvallende opkomst, maar dat bleek geen enkel probleem te zijn. Je workshop was krachtig en leerzaam. De anderen hebben iets bijzonders gemist."
Gemeente Roermond