• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Teambuilding activiteiten Groningen

Samen musiceren, samen werken - percussie workshops in Groningen

TalkDrums heeft al vele jaren ervaring in het verzorgen van workshops en performances met als uitgangspunt de bindende kracht van samen musiceren.

Bij TalkDrums kunt u kiezen voor interactieve sessies of percussie performances. Interactieve sessies zijn workshops of trainingen gericht op teamontwikkeling. Percussie performances zijn percussieshows ter promotie van merk of product of percussieshows voor bedrijfsfeesten of evenementen.

TalkDrums heeft in Groningen op verschillende inspirerende locaties workshops gegeven zoals het Groninger museum, Silo Today en het Postillion hotel in Laren.

Teambuilding & Learning – Interactieve Sessies

Het aanbod van interactieve sessies van Talkdrums bestaat uit percussieworkshops, vocal workshops en rhythm energizers, waarbij de workshops in lengte varieren van 45 minuten tot een dagdeel en de rhythm energizer een korte energieke sessie is voor tijdens intensieve bijeenkomsten of congressen.

Performances

Talkdrums performances kunnen ingezet worden als promotie van dienst  of product of voor bedrijfsfeesten of evenementen. De performances worden gerealiseerd door twee unieke formaties: The DrumPeople en Sambaca Show.


Referenties

"Een bijzondere trainings sessie waar vast nog lang over wordt nagepraat, in positieve zin uiteraard!"
Kadaster Lokatie Groningen

"Dank voor de interessante colleges. Onze studenten hebben prachtig inzicht gekregen in de werking van muziek op de psyche."
Rijksuniversiteit Groningen