• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Teambuilding activiteiten Friesland

Teambuilding en percussie workshops in Friesland

TalkDrums geeft al jaren gevarieerde workshops door het hele land – zo ook in Friesland.

TalkDrums biedt percussieworkshops en vocal workshops aan. Ook verzorgt TalkDrums percussie performances die ingezet kunnen worden tijdens intensieve bijeenkomsten of congressen.

In Friesland heeft TalkDrums de mogelijkheid om workshops te verzorgen op verschillende bijzondere locaties als Nijenstein, WTC Expo en Golden Tulip Tjarda.

Teambuilding & Learning – Interactieve Sessies

Bij de percussieworkshops van TalkDrums wordt uw team niet alleen uitgedaagd een instrument te bespelen, maar ook om naar elkaar te luisteren en op elkaar in te spelen – onmisbare elementen voor een goed functionerend team. De vocal workshops van TalkDrums gaan uit van hetzelfde principe, waarbij ook de eigen stem wordt ingezet.

U kunt ook kiezen voor de rhythm energizer – dit is een korte energieke sessie als intermezzo bij intensieve bijeenkomsten en congressen.

Performances

Talkdrums performances kunnen ingezet worden als promotie van dienst  of product of voor bedrijfsfeesten of evenementen. De performances worden gerealiseerd door twee unieke formaties: The DrumPeople en Sambaca Show.


Referenties

"800 trommelende medewerkers! Wat een herrie, wat een ervaring!"
Philips, Drachten

"Ons teamuitje werd verrrassend muzikaal en energiek gestart met jullie trommelsessie. Dank!!"
Campina