• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Teambuilding activiteiten Drenthe

Percussie workshops en teamcoaching in Drenthe

TalkDrums verzorgt al jaren workshops en performances door het hele land – zo ook in regio Drenthe.

Workshops van TalkDrums kunnen ingezet worden als bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit. De performances van TalkDrums kunnen ingezet worden tijdens bedrijfsuitjes of evenementen.

In Drenthe heeft TalkDrums de mogelijkheid om op unieke locaties als de Bonte Wever, Abdij de Westerburcht of Landgoed Overcinge workshops te verzorgen.

Teambuilding & Learning – Interactieve Sessies

TalkDrums heeft een aantal verschillende interactieve sessies – zo verzorgen wij percussie workshops, vocal workshops en rhythm energizers. Workshops verschillen in tijdsduur van 45 minuten tot een dagdeel. Bij de percussieworkshops ligt de nadruk op het leren van percussieinstrumenten als djembe’s, conga’s en tamboerijns. Bij de vocal workshop wordt het team uitgedaagd ook zijn eigen stem te gebruiken.

De rhythm energizer is een korte, energieke oppepper die ingezet kan worden tijdens intensieve bijeenkomsten.

Performances

Talkdrums performances kunnen ingezet worden als promotie van dienst  of product of voor bedrijfsfeesten of evenementen. De performances worden gerealiseerd door twee unieke formaties: The DrumPeople en Sambaca Show.


Referenties

"…De nieuwe organisatie is geweldig geholpen met jullie trainingen. Teamontwikkeling in een veilige, ontspannen atmosfeer!
Gemeente Assen

"…wat een energieke performances en workshops. Dank voor jullie inzet."
Enexis