Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een bijzonder presentje dat een langdurige indruk zal achterlaten bij uw klanten of personeel?

Drummers Initiative heeft voor u een aantal muzikale producten geselecteerd, zoals Caxixi of EggShakers, die met uw eigen bedrijfslogo een representatief, origineel geschenk vormen.

Originaliteit en oog voor detail zijn kenmerken voor succes. Alle items in onze collectie zijn van een hoog kwalitatief niveau en geven zonder reservering blijk van uw waardering.Contact us


AV opname op cd of dvd

Een effectieve opwaardering van onze Percussie Workshop of ieder ander programma kan bereikt worden met een audio c.q. video opname. Het is mogelijk om de resultaten daarvan op zeer korte termijn te presenteren op cd of dvd. 

Drummers Initiative biedt interessante pakketten inclusief mix/edit/mastering, in ieder gewenst aantal en met uw logo's, teksten en foto's. De kwaliteit wordt gegarandeerd door onze audio-visuele partners.

Een waardevolle toevoeging aan de impact van uw evenement. De opname zal op gepaste wijze het belang van samenhang en interactie in uw team onderstrepen. Of het zal uw klanten van uw betrokkenheid overtuigen.

De cd/dvd kan uiteraard dienen als relatiegeschenk, souvenir, promotiemateriaal of als symbool van verandering en ontwikkeling.

Contact us

 


The RhythmCentre - Talk Drums, Think Different
terug naar Percussie Workshop