• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Teambuilding activiteiten Den Haag

Ontspannend en verbindend - percussie workshops in Den Haag

Met veel enthousiasme verzorgt TalkDrums al sinds 1995 percussie workshops en performances in Den Haag.

TalkDrums biedt workshops aan op het gebied van percussie ter promotie van de binding binnen uw team. Ook verzorgt TalkDrums performances die ingezet kunnen worden tijdens bedrijfsfeesten of evenementen.

TalkDrums heeft in Den Haag gewerkt voor klanten als Shell en Heerema Groep en op locaties als het World Forum Convention Center en het Kurhaus in Scheveningen.

Teambuilding & Learning – Interactieve Sessies

Er zijn verschillende interactieve sessies van TalkDrums: de percussie workshop, de vocal workshop en de rhythm energizer. De workshops variëren in tijdsduur van 45 minuten tot een dagdeel. De rhythm energizer is een korte sessie die ingezet kan worden tijdens intensieve bijeenkomsten. De interactieve sessies van Talkdrums kunnen geheel worden afgestemd op uw wens qua inhoud, lengte en werkwijze. 

Performances

Talkdrums performances kunnen ingezet worden als promotie van dienst  of product of voor bedrijfsfeesten of evenementen. De performances worden gerealiseerd door twee unieke formaties: The DrumPeople en Sambaca Show.


Klanten uit de regio Den Haag aan het woord

"Beste Franc, het was een mooie happening - ultra kort en toch zeer krachtig. Bedankt!"
NKCC ('Dag van het Commissariaat')


"Please allow me to express my thanks for the organisation and flawless execution of your performance at our cross-Atlantic meeting."
Shell International BV