• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Teambuilding activiteiten Breda

Interactieve percussie workshops voor uw team in Brabant

Al jaren is TalkDrums in Brabant actief in het verzorgen van interactieve workshops en performances waarbij percussie wordt ingezet als groepsactiviteit.
Bij TalkDrums kunt u kiezen voor interactieve sessies of percussie performances.  Interactieve sessies zijn workshops of trainingen gericht op teamontwikkeling. Percussie performances zijn percussieshows ter promotie van merk of product of percussieshows voor bedrijfsfeesten of evenementen.

TalkDrums heeft in Brabant op verschillende toplocaties haar workshops verzorgd – zo hebben wij opdrachten vervuld in de Efteling, het Philips stadion en slot Loevestein.

Teambuilding & Learning – Interactieve Sessies

De interactieve sessies van TalkDrums zijn te verdelen in percussie workshops, vocal workshops en rhythm energizers. Percussie workshops en vocal workshops variëren qua tijdsduur van 45 minuten tot een dagdeel. Een rhythm energizer is een korte energieke sessie die kan worden ingezet tijdens een intensieve bijeenkomst, trainingsweekend of congres. De interactieve sessies van TalkDrums kunnen geheel worden afgestemd op uw wens qua inhoud, lengte en werkwijze.

Performances


TalkDrums performances kunnen ingezet worden als promotie van merk of product of voor bedrijfsfeesten of evenementen. De performances worden gerealiseerd door twee unieke formaties: The DrumPeople en Sambaca Show.


Klanten uit de regio Brabant aan het woord

"De officiele ingebruikname van ons nieuwe hoofdkantoor in Breda was zonder meer een success. Dank voor jullie bijzondere en goed afgestemde performance!"
Alfa Laval Benelux


"Performance en workshop zijn bijzonder goed ontvangen bij personeel en directie. Een mooie metafoor voor onze thema’s."
Makro Breda