• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Teambuilding activiteiten Brabant

Interactieve percussie workshops voor uw team in Brabant

Al jaren is TalkDrums in Brabant actief in het verzorgen van interactieve workshops en performances waarbij percussie wordt ingezet als groepsactiviteit.

Bij TalkDrums kunt u kiezen voor interactieve sessies of percussie performances.  Interactieve sessies zijn workshops of trainingen gericht op teamontwikkeling. Percussie performances zijn percussieshows ter promotie van merk of product of percussieshows voor bedrijfsfeesten of evenementen.

TalkDrums heeft in Brabant op verschillende toplocaties haar workshops verzorgd – zo hebben wij opdrachten vervuld in de Efteling, het Philips stadion en slot Loevestein.

Teambuilding & Learning – Interactieve Sessies

De interactieve sessies van TalkDrums zijn te verdelen in percussie workshops, vocal workshops en rhythm energizers. Percussieworkshops en vocal workshops variëren qua tijdsduur van 45 minuten tot een dagdeel. Een rhythm energizer is een korte energieke sessie die kan worden ingezet tijdens een intensieve bijeenkomst, trainingsweekend of congres. De interactieve sessies van Talkdrums kunnen geheel worden afgestemd op uw wens qua inhoud, lengte en werkwijze.

Performances


Talkdrums performances kunnen ingezet worden als promotie van merk of product of voor bedrijfsfeesten of evenementen. De performances worden gerealiseerd door twee unieke formaties: The DrumPeople en Sambaca Show.


Klanten uit de regio Brabant aan het woord

"We kunnen de conclusie trekken dat deze Summit, van meer dan 2 dagen, zonder jullie drumworkshop / muziek workshop lang niet zo succesvol zou zijn geweest. Het was een plezier om met je samen te werken. Graag tot een volgende keer!"
Philips Consumer Electronics

"Dank aan TalkDrums voor een geweldige openingsperformance met energizer van onze personeelsbijeenkomst. Wat een energie!"
Makro

"Alle aanwezigen waren overdonderd door jullie performance. Professioneel, origineel en inspirationeel!"
Alfa Laval