• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Teambuilding activiteiten Amsterdam

Percussie workshops en performances in de regio Amsterdam

TalkDrums verzorgt al jaren muzikale workshops in de regio Amsterdam waarbij percussie voor uw team wordt ingezet als teambuilding activiteit.

Bij TalkDrums kunt u kiezen voor interactieve sessies of percussie performances.  Interactieve sessies zijn workshops of trainingen gericht op teamontwikkeling. Percussie performances zijn percussieshows ter promotie van merk of product of percussieshows voor bedrijfsfeesten of evenementen.

TalkDrums is al sinds 1995 actief in Amsterdam en heeft hier voor organisaties als Ahold, de Kookfabriek en IKEA op verschillende locaties bovengenoemde activiteiten verzorgd.

Teambuilding & Learning – Interactieve Sessies

De interactieve sessies van TalkDrums zijn afgestemd op de wensen en behoeftes van uw organisatie. In samenspraak kunnen we de werkwijze, programmalengte en de programmainhoud bepalen zodat we het programma kunnen creëren wat precies aansluit bij uw organisatie of bedrijf.

U kunt kiezen tussen een percussie workshop en een vocal workshop die van tijdsduur kan variëren van 45 minuten tot een dagdeel. Ook kunt u kiezen voor een rhythm energizer die ingezet kan worden als originele opkikker voor intensieve bijeenkomsten tijdens een congres of trainingsweekend.

Performances

TalkDrums performances kunnen ingezet worden als promotie van merk of product of voor bedrijfsfeesten of evenementen. De performances worden gerealiseerd door twee unieke formaties: The DrumPeople en Sambaca Show.


Klanten uit de regio Amsterdam aan het woord

"Thanks, Franc, for your inspiring training and professional guidance. Everybody is amazed by the achievements. Very satisfactory."
Fitch en Shui


"Dank voor de prettige samenwerking bij dit corporate event. We houden je in gedachte voor toekomstige opdrachten!"
Heineken Music Hall

"Dankjewel! We brengen de complimenten van de opdrachtgever met plezier over. Zeer inspitrerend!"
De Kookfabriek

"Dear Franc, We all enjoyed the workshop so much! Very appropriate in the setting of our conference. Thanks for the energy!"
ING Group


"That was a smart thing you did there!"-Anders Moberg
Ahold

"Ontzettend bedankt nog voor de workshop afgelopen zaterdag! Het was werkelijk een schot in de roos en iedereen was waanzinnig enthousiast nadien. En ook mijn complimenten aan jou als trainer, je maakte dat iedereen in de ban was."
Hiv Vereniging Nederland