• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Franc auf dem Brinke

Franc auf dem Brinke - oprichter en directeur van Drummers Initiative Amsterdam - is drummer/percussionist en tevens communicatietrainer. Franc auf dem Brinke is de bedenker van onze toegepaste Percussie Workshop® en geld als een van de Europese toppers op dit gebied. Al jaren brengt hij individuen en teams in organisaties in contact met hun ritmegevoel en bedenkt en realiseert hij onderscheidende trainingen om mensen en teams tot optimale prestaties te brengen.

Zijn missie: met innoverende muzikale activiteiten bijzondere leermogelijkheden creeren voor mensen in organisaties.

Franc is een begenadigd slagwerker met een enorme staat van dienst. Behaalde zijn diploma Uitvoerend Musicus (UM) Slagwerk Lichte Muziek aan het Rotterdams Conservatorium en deed post-graduate studies in New York aan de Manhattan School of Music en Drummers Collective. Hij treedt onder meer op met Benjamin Herman, Rick Margitza, Deborah J. Carter, Karel Boehlee, Toon Roos, Chris Hinze, Edwin Rutten, Paul van Vliet en Louis van Dijk.

Franc heeft zijn trainer-opleiding genoten bij het Europees Instituut en De Baak en wordt sinds jaar en dag begeleid door trainer/coach/opleidingsdeskundige en musicus Fred Cohen. Franc is ook als associate aangesloten bij CSV Company, de toonaangevende cooperatie van opleidings professionals.

Franc wordt regelmatig gevraagd als gastspreker en -trainer op bedrijfsbijeenkomsten.