• Nederlands
  • English
  • Deutsch

TalkDrums Vocal Workshop & Teamtraining

Harmonie voor bedrijfsuitjes, trainingen en heidagen

De Talkdrums Vocal Workshop is een leuke, luchtige muzikale sessie die wordt geleid door teambuilding-expert Franc auf dem Brinke en jazz-vocaliste Leah Kline. Tijdens de sessie wordt iedereen uitgedaagd zichzelf een stem te 'geven' en een bijdrage te leveren aan de klank van de groep... De dynamische workshop is uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden aangezien zij uitgaat van de individuele kracht binnen een team en daarnaast de samenhang van het gehele team bevordert. De inhoud van de workshop is zowel laagdrempelig als hoogwaardig waarbij de nadruk ligt op ontspanning en plezier.

Voor verdere verdieping in thema’s als teamontwikkeling en verandering is er de TalkDrums Vocal Teamtraining. De thema’s zullen worden behandeld door middel van melodie, ritme, tekst en samenzang.

Mogelijkheden

- Groepsgrootte flexibel: van 10 tot 1000+ personen.

- Wordt in overleg op de gelegenheid afgestemd.

- De TalkDrums Vocal Teamtraining is onze Vocal Workshop uitgebreid tot een inhoudelijke teamsessie. Flexibel van opzet met een minimale duur van 75-90 minuten tot 1 dagdeel. Een op maat gemaakt programma verspreid over meerdere dagdelen is ook mogelijk. Uiteraard ligt dan de combinatie met ritme en percussie voor de hand.

- TalkDrums heeft zeer goede ervaringen met programma's waarin muzikale opdrachten en inhoud gecombineerd worden.

- De Vocal Workshop kan gecombineerd worden met een kort of uitgebreid optreden van Leah Kline met het TalkDrums Jazz Trio.

- Zowel de Workshop als de Teamtraining kunnen overal georganiseerd worden, binnen en buiten. TalkDrums heeft eigen studios in Amsterdam en onderhoudt contact met diverse bijzondere lokaties in en buiten Nederland.

Contact us