• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Percussie Team Training

Rhythm, Colour & Flow
Ons nieuwe out-of-the-box concept voor een volwaardige Teamtraining. Franc auf dem Brinke begeleid uw team naar betere individuele en gezamenlijke prestaties in een effectief programma dat voor u op maat gesneden kan worden. We maken gebruik van de impact van ritme en percussie, de psychologische inzichten van het kleurrijke Spiral Dynamics en de voordelen van een productieve teamflow. Een effectief en creatief leertraject voor mensen en teams die willen groeien naar optimale samenwerking. Download pdf. Vraag ons naar de mogelijkheden!Intelligent trainen met gevoel 
Samen Musiceren is Samen Werken. Wij bieden laagdrempelige werkvormen die ingezet kunnen worden in team trainingen. Wij bieden een nuttige reeks modules t.b.v. persoonlijke- en organisatie-ontwikkeling. U moet hierbij denken aan thema's als leiderschap, timemanagement en professioneel intercultureel en internationaal communiceren. Alle onderwerpen en doelstellingen zijn welkom.

Spil is de percussieworkshop, de perfecte ijsbreker! Leren in combinatie met musiceren is uitdagend, verfrissend en zeer nuttig. Het legt een direct verband tussen denken en voelen, tussen IQ en EQ.

Dit trainingsprogramma wordt in nauw overleg met de client op maat gemaakt.


Mogelijkheden
>Groepsgrootte van 5 tot 75 personen.

>Wordt in overleg op thematiek en doelstellingen afgestemd.

>Tijdsduur van 1 dagdeel (3 uur) tot bijvoorbeeld een drie-daagse sessie.

>Werkwijze, programmalengte en -indeling zijn naar wens te boetseren tot het perfecte trainingsprogramma.

>Dit programma kan op iedere professionele (vergader-)lokatie in Nederland uitgevoerd worden. DIA onderhoudt contact met diverse bijzondere en geschikte lokaties in en buiten Nederland. We bemiddelen graag voor u!

Contact us